Crossduathlon De Peel

website: Crossduathlon De Peel

Crossduathlon De Peel | Deurne

29 december 2023

Dit jaar vindt de Cross Duatlon De Peel plaats op het prachtige terrein van de Green Valley Estate in Deurne. Deze prachtige locatie is gelegen aan het Zandbos en vandaar uit gaan we meteen de bossen in. Het parcours zal dus geheel off-road zijn.

Ondanks de hevige regenval, met een parcours vol met water en modder, gaat de Crossduathlon volgens schema van start. Het eerste wat op het programma staat is de Teamwedstrijd (7 kilometer hardlopen, 20 kilometer mountainbiken en 3,5 kilometer hardlopen).
Vervolgens is start van de Kind-ouder wedstrijd. Kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 kunnen samen met een ouder, familielid of andere volwassenen deelnemen aan een crossduatlon variant speciaal opgezet voor deze jeugdige groep (de afstanden van de ouder-kindrace met 850 meter lopen, 4000 meter fietsen en 500 meter hardlopen).

Tenslotte is het de beurt aan de solo deelnemers die ook 7K 20K en 3,5K voor de boeg hebben.

FOTOGALLERY

Crossduathlon De Peel in Deurne Crossduathlon De Peel in Deurne Crossduathlon De Peel in Deurne Crossduathlon De Peel in Deurne Crossduathlon De Peel in Deurne Crossduathlon De Peel in Deurne Crossduathlon De Peel in Deurne Crossduathlon De Peel in Deurne Crossduathlon De Peel in Deurne Crossduathlon De Peel in Deurne Crossduathlon De Peel in Deurne Crossduathlon De Peel in Deurne Crossduathlon De Peel in Deurne Crossduathlon De Peel in Deurne Crossduathlon De Peel in Deurne Crossduathlon De Peel in Deurne Crossduathlon De Peel in Deurne Crossduathlon De Peel in Deurne Crossduathlon De Peel in Deurne Crossduathlon De Peel in Deurne Crossduathlon De Peel in Deurne Crossduathlon De Peel in Deurne Crossduathlon De Peel in DeurneIf it doesn't challenge you. It doesn't change you...

© 2023 Marco Brugmans | All rights reserved | Privacyverklaring