Events

Hieronder vind je een overzicht met de evenementen die de revu gepasseerd zijn. Evenenmenten waarvan ik als fotograaf enorm van genoten heb en bij vele ben ik de volgende editie alweer aanwezig! (zie agenda)


Van onderstaande evenementen zij ook complete foto-overzichten te vinden op de pagina #Galleries of op de pagina zelf van het betreffende evenement.

Crossduathlon De Peel

Deurne

Ondanks de hevige regenval, met een parcours vol met water en modder, gaat de Crossduathlon volgens schema van start. Het eerste wat op het programma staat...

29 december 2023

Belgian Quo Band

de Comeet - Someren

Belgian Quo Band - a tribute to Status Quo. Een onvergetelijk live-optreden met de klassiekers als “Down Down”, “Roll over lay down” zullen de revu passeren! Drummer Leon Cave (Status Quo) is als gast aanwezig en drumt een aantal nummers mee deze avond!!

09 december 2023

Maasdijk Crossduathlon NK

Oss

Vandaag staat de 2e editie van de De Maasdijk Crossduathlon op de agenda op het Motorcrosscircuit De Witte Ruijsheuven

22 oktober 2023

High Tech Triathlon

Eindhoven

Vandaag vindt de vijfde editie van de High Tech Triathlon plaats op het terrein van de High Tech Campus in Eindhoven. Er zijn diverse 'waves'. Zo zijn er de open series,

3 september 2023

Buffelrun 2 dagen

Boerdonk

26 & 27 augustus staat de Buffelrun in Boerdonk centraal. Samen met een een aantal andere fotografen gaan we 2 dagen op pad om de mooiste, gekste en leukste momenten vast te leggen.

27, 28 augustus 2023

Braverun

Helmond

De Braverun, een obstaclerun in Helmond. Op het terrein van de Automotive Campus Helmond en loopt door de Stiphoutse Bossen. Een snikhete dag...34 graden...

9 juli 2023

Traithlon Geldrop

Geldrop

1/8 Triathlon Geldrop 2023 | 500mtr zwemmen | 20km fietsen | 5km hardlopen De derde editie van de Triathlon Geldrop. Een niet heel erg groot evenement (naar schatting 140 deelnemers), maar de sfeer is er wel!

8 juli 2023

Dodentocht

Bornem (België)

De 54e Dodentocht in en rond Bornem was op z'n minst gezegd een zware editie. De zware regenbuien in de nacht van vrijdag op zaterdag hebben er stevig ingehakt bij de deelnemers.

Bornem België

11 & 12 augustus 2023

Casual Silence

Helmond

Casual Silence werd opgericht in 1993 door drie zangers uit verschillende muziekstromingen. Na aanvankelijk als rock-coverband door het leven te zijn gegaan, groeide de band al snel uit

02 December 2022

Buffelrun 2022

Boerdonk

Buffelrun editie 2022 was ook weer een groot succes. Tientallen obstakels met enkele duizenden deelnemers. Oranje was de kleur zoals je op de foto's wel terug zult zien.

4 september 2022

Boxing for Tejo

Deurne

Boxgala De Gladiatoren van Deurne Boxgala te Deurne georganiseerd voor het TEJO HUIS te Deurne. Een evenement in de stijl van de jaren 20

9 juli 2022

ZNK Atletiek

Helmond (HAC)

Zuid Nederlandse Kampioenschappen Sen & U18 De Wedstrijd om het Zuid Nederlands kampioenschap staat open voor inwoners van Brabant en Limburg

17 juli 2022

Triathlon Helmond

Helmond

Recreatie gebied Berkendonk is vandaag het gebied voor vele Tri-atleten. 500m of 1000m door de afgraving van de badplaats om vervolgens 20 of 40km te trappen en nog eens 5 of 10km te hardlopen.

26 september 2019

Triathlon Het Groene Woud

Oirschot

De vijfde editie van de Triathlon 't Groenewoud heeft een parcourswijziging gehad en heeft daarbij een, voor de toeschouwers, mooi parcours gekregen.

Oirschot

2 juli 2022

Rhino Obstacle Run

Oirschot

Een mooie dag in het voorjaar. De Rhinorun op legerbasis Oirschot staat op het programma. Een hele mooie lokatie met superleuke obstakels. Veel modder en veel water.

12 mei 2019

Concours Hippique

Mierlo

Deze dag fotografeerde ik mijn eerste evenement. Nog studerende aan de Fotovakschool te Venlo met als opdracht een evenement vast te leggen. Met wat geluk kon ik terecht 'backstage' bij dit prachtige evenement.

2011-2012


A hard training makes an easy game
Back Home

© 2023 Marco Brugmans | All rights reserved | Privacyverklaring