BRAVERUN | Helmond


09 juli 2023 Braverun Helmond (obstaclerun) Op het terrein van de Automotive Campus Helmond en loopt door de Stiphoutse Bossen.
Een snikhete dag...34 graden... respect voor de sporters! 1300 deelnemers met een mooi parcours en met mooie, uitdagende obstakels. Voor iedereen toegankelijk. Jong en oud.

Er wordt gestart in verschillende groepen die respectievelijk 7 of 14km lopen/rennen en dus 40 of 80 obstakels tegenkomen. Hier en daar zijn sproeiers ingezet om de deelnemers wat af te koelen want dat is echt nodig deze dag.

Voor de kleintjes onder ons is er ook een kids en familie afstand van 3,5km!

Ineens wordt er omgeroepen dat om 15.00uur het terrein moet leeg zijn ivm aankomend noodweer! De burgemeester heeft samen met de politie gekozen voor de veilligheid. En inderdaad duurt het niet lang voordat de figuurlijke 'hell' losbreekt.
Helaas komt de braverun voortijdig en zo ook de geplande Afterparty ten einde. Het positieve is dat de grootste aantal deelnemers de finishlijn al gehaald hebben.
Website: de Braverun Helmond

PHOTOS

Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne Crossduatlduathlon De Peel in Deurne
braverun helmond 2023
My event pictures, In the heart of an image...

© 2024 Marco Brugmans | All rights reserved | Privacyverklaring
Webdesign: Marco Brugmans